Ajankohtaista / Keskustelutilaisuus kaasumarkkinan toiminnasta erilaisissa toimitusten häiriötilanteissa 4.3.2022

Keskustelutilaisuus kaasumarkkinan toiminnasta erilaisissa toimitusten häiriötilanteissa 4.3.2022

Järjestimme 4.3. Suomen kaasumarkkinan toimijoille keskustelutilaisuuden koskien kaasumarkkinan toimintaa erilaisissa toimitusten häiriötilanteissa. Tilaisuudessa Gasgrid kävi läpi eritasoisten toimitushäiriöiden toimintamalleja ja lisäksi markkinatoimijoilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä aihealuetta koskien.

Tilaisuudessa esitetyn materiaalin voi lukea tästä. Päivitämme tilaisuudessa esitettyjen kysymysten vastaukset myöhemmin.


Lisätietoja:
Gasgrid kaupallinen tiimi, commercial@gasgrid.fi tai Janne Grönlund, johtaja, siirtoalusta, janne.grönlund@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria