Ajankohtaista / Gasgrid Finlandin vuoden 2021 vuosiraportti on julkaistu

Gasgrid Finlandin vuoden 2021 vuosiraportti on julkaistu

Gasgrid Finlandin vuoden 2021 vuosiraportti on julkaistu yhtiön verkkosivuilla suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, vastuullisuusrapotin, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä vuoden 2021 palkitsemisraportin ja hallituksen toimintakertomuksen sekä vuoden 2021 tilinpäätöksen.

Vuosiraportti 2021 kuvaa Gasgrid Finlandin liiketoiminnan ja vastuullisuuden olennaisimmat alueet. Raportti on valmisteltu noudattaen soveltuvin osin GRI:n Core-raportointiviitekehystä ja valittuja tunnuslukujen standardeja. Lisäksi vastuullisuusraportin kuusi indikaattoria on nyt varmennettu.

EU:n energia- ja ilmastopolitiikka vahvisti hiilineutraaliuteen johtavia trendejä vuonna 2021. Toimintaympäristön muutokset ovat iso mahdollisuus sekä Gasgridille että Suomelle, näkyvimpänä niistä vetytalous. Gasgridille vuosi oli keskeisillä mittareilla onnistunut. Yksi tärkeimmistä virstanpylväistä oli Gasgridin oman tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan onnistunut ylösajo.

”Jatkamme yhdessä asiakkaidemme, sidosryhmiemme ja henkilöstömme kanssa puhtaaseen energia- ja raaka-ainejärjestelmään tähtäävää kehitystyötä unohtamatta jokapäiväistä turvallisuutta ja toimintavarmuutta. Tämä raportti kertoo niistä askelista, joita olemme ottaneet kohti tavoitteitamme ja voin ilolla todeta, että askelia on otettu paljon ja ne ovat olleet oikeansuuntaisia”, toteaa toimitusjohtaja Olli Sipilä.

 

Pääset lukemaan raportit Julkaisut-sivulta.

 

Lisätietoja:

Olli Sipilä, toimitusjohtaja, +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi
Petri Dahlström, talousjohtaja, +358 40 778 9260, petri.dahlstrom@gasgrid.fi
Virve Wright, johtaja, viestintä, vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet, +358 40 552 9219, virve.wright@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria