Ajankohtaista / Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Voikkaalla 13.5.2022

Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Voikkaalla 13.5.2022

Gasgrid Finland tekee muutostöitä Kuusankoskella Voikkaan venttiiliasemalla kaasun siirtoputkiston käytettävyyden ja turvallisuuden kehittämiseksi. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu lyhytkestoisesti melua Voikkaan venttiiliaseman ympäristössä pe 13.5.

Melupaikka on Asemantien läheisyydessä eli kartalla oleva Voikkaan venttiiliasema. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua lyhytkestoisesti pe 13.5. klo 6–22 välisenä aikana. Ensimmäinen meluajankohta on pe 13.5. klo 6─6.30 noin 15 minuutin ajan ja toinen muutostöiden jälkeen arviolta pe 13.5. klo 20─22 välisenä aikana 15 minuuttia. Jos työ viivästyy suunnitellusta, melua voi syntyä klo 22 jälkeen lyhytaikaisesti.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Voikkaan venttiiliasemalta. Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua.

 

Lisätietoja:
Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy, p. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria