Ajankohtaista / Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Helsingissä 16.5.2022

Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Helsingissä 16.5.2022

Gasgrid Finland Oy tekee muutostöitä Helsingissä Pirkkolassa asiakkaan tilaaman kehitystyön takia. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu lyhytkestoisesti melua Pirkkolan venttiiliaseman ympäristössä ma 16.5. 

Melupaikka on Pirkkolantie 25:ssä eli kartalla oleva Pirkkolan venttiiliasema. Paikalla tehtävistä töistä ja maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua lyhytkestoisesti ma 16.5. klo 7-8 välisenä aikana.  Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Pirkkolan venttiiliasemalta. Tyhjennyksen aikana kevyen liikenteen väylän kulku voidaan katkaista lyhytaikaisesti.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua.

 

Lisätietoja:
Timo Nurhonen, liitostyöt, Viafin GAS Oy, p. 0400 600 580, timo.nurhonen@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria