Ajankohtaista / Gasgrid valmistelee Suomen kaasujärjestelmää kaasun siirron keskeytykseen Imatran syöttöpisteestä alkaen lauantaista 21.5.2022 klo 7

Gasgrid valmistelee Suomen kaasujärjestelmää kaasun siirron keskeytykseen Imatran syöttöpisteestä alkaen lauantaista 21.5.2022 klo 7

Gasgrid valmistelee Suomen kaasujärjestelmää Imatran syöttöpisteen kautta tapahtuvien kaasutoimitusten häiriöihin. Gasumin julkaiseman UMM-viestin perusteella Gasumin toimitussopimus keskeytyy 21.5.2022 klo 07.00 alkaen. Gasgrid Finland varautuu markkinaosapuolilta saatujen nominaatioiden perusteella ohjaamaan maahantuonnit Suomen kaasujärjestelmään Balticconnectorin kautta. Gasgrid seuraa aktiivisesti kaasumarkkinan toimintaa ja ylläpitää ajantasaista tietoa kaasumarkkinan sekä kaasun siirtojärjestelmän tilanteesta verkkosivuillaan.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria