Ajankohtaista / Muutoksia Imatran analysaattorien tietoihin

Muutoksia Imatran analysaattorien tietoihin

Kaasun virtauksen keskeytyminen Imatralta aiheuttaa sen, että Imatran analysaattorien tiedot tullaan korvaamaan Kiehuvaan sijoitetun analysaattorin tiedoilla.

Tietojen reaaliaikainen siirto järjestelmään asiakkaiden nähtäväksi on työn alla ja siirrot tehdään tällä hetkellä manuaalisesti. Ylempi lämpöarvo ja energiatiedot voivat tästä johtuen päivittyä järjestelmään hieman jäljessä.

Kiehuvan analysaattorilta tullaan julkaisemaan ylemmän lämpöarvon lisäksi tehollinen lämpöarvo ja päästökerroin kuten muiltakin analysaattoreilta.

Kiehuvan analysaattorin tyyppi on Rosemount 700XA ja sille tehdään automaattikalibrointi kerran kahdessa vuorokaudessa. Näytteenotto tapahtuu 280 sekunnin välein.

Online-kaasukromatografin ensimmäinen validointi on suoritettu 24.8.2021 SFS-EN ISO 10723 -standardin mukaisesti EN ISO 17025 -standardin mukaan akkreditoidun laboratorion toimesta.

 

Lisätietoja: 

customerservice@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria