Ajankohtaista / Gasgridin ja Fingridin vetytaloushankkeen skenaarioluonnosten esittely 17.6.2022

Gasgridin ja Fingridin vetytaloushankkeen skenaarioluonnosten esittely 17.6.2022

Tervetuloa tutustumaan Gasgridin ja Fingridin vetytaloushankkeen skenaarioluonnosten virtuaaliseen esittelytilaisuuteen.

Esittelemme tilaisuudessa yhteishankkeen skenaariot, joiden avulla selvitämme vetytalouden mahdollisuuksia Suomessa sekä energiainfrastruktuurin roolia vetytalouden mahdollistajana. Julkaisemme skenaarioluonnokset yhtiöiden verkkosivuilla tulevalla viikolla.

Kutsumme sinut tutustumaan skenaarioluonnoksiin perjantaina 17.6. klo 9:30-11:00. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa palautetta skenaarioista. Pyydämme myös antamaan palautetta skenaarioista kirjallisesti webinaarin jälkeen webinaarissa esiteltävän lomakkeen kautta.

 

OHJELMA

09:30 – 9:45 Tilaisuuden avaus ja yhteishankkeen yleisesittely – Jussi Jyrinsalo, Fingrid & Sara Kärki, Gasgrid

09:45 – 10:30 Skenaarioiden esittely ja palautteen antaminen – Jussi Närhi, Fingrid & Venla Partanen, Gasgrid

10:30 – 11:00 Q&A

Ilmoittaudu Microsoft Teams webinaariin tämän linkin kautta ennen tilaisuuden alkua.Pyydämme huomioimaan, että tilaisuus tallennetaan.

 

Lisätietoja:
Venla Partanen, venla.partanen@gasgrid.fi, puh. +358 50 305 3504
Jussi Närhi, jussi.narhi@fingrid.fi, puh. +358 40 846 8948

 

Suomen kaasun siirtoverkkoyhtiö Gasgrid Finland ja sähkön kantaverkkoyhtiö Fingrid aloittivat keväällä 2021 yhteistyön, jonka tavoitteena on selvittää vetytalouden mahdollisuuksia Suomessa, sekä energiainfrastruktuurin roolia vetytalouden mahdollistajana. Yhteistyö saa konkreettista jatkoa Gasgridin ja Fingridin yhteisessä tutkimus- ja kehityshankkeessa, joka toteutetaan osana laajempaa, useista suomalaisista yrityksistä ja tutkimuslaitoksista koostuvaa HYGCEL-tutkimushankekonsortiota. Business Finland on 28. lokakuuta 2021 myöntänyt tukea sekä Fingridin ja Gasgridin yhteishankkeelle että laajemmalle kokonaisuudelle.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria