Ajankohtaista / Gasgrid suorittaa puunhakkuita Inkoossa

Gasgrid suorittaa puunhakkuita Inkoossa

LNG-terminaalilaivan yhteyteen rakennettavaa maakaasuyhdyslinjaa varten tehdään puun poistoa Inkoossa 18.-29.7.2022 kaasun siirtoverkostoon kuuluvan Inkoon kompressoriaseman ja Rudus Oy:n louhinta- ja murskausalueen (Oxhagen) välisellä alueella. Työn tilaajana toimii Gasgrid Finland Oy ja urakoitsijana Tilanhoitajat Oy.

Työt voivat aiheuttavaa vähäistä melua ja liikennehaittaa Kalasatamantien ja Öljysatamantien (tie 1121) osalla. Kaadetut puut varastoidaan Kalasatamantien varteen jätevedenpuhdistamon eteläpuolelle.

Lisätietoja: Esa Hallivuori, yksikön päällikkö, kaasumarkkinat, esa.hallivuori@gasgrid.fi, +358 40 581 5027

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria