Ajankohtaista / 1000 tapaturmatonta päivää – Gasgridin omassa toiminnassa ei ole sattunut yhtään tapaturmaa koko yhtiön olemassaolon aikana

1000 tapaturmatonta päivää – Gasgridin omassa toiminnassa ei ole sattunut yhtään tapaturmaa koko yhtiön olemassaolon aikana

Turvallisuuteen panostaminen on tuottanut tulosta. Gasgridin oma henkilöstö on saavuttanut 1000 tapaturmatonta päivää, minkä lisäksi yhtiön toimittajilla on takanaan 498 päivää ilman tapaturmia. 

– Olemme panostaneet turvallisuuteen yhtiön ensimmäisestä päivästä lähtien, ja on hienoa, että henkilöstömme ja toimittajamme ovat sitoutuneet turvallisuusperiaatteisiimme. Jokainen turvallinen työ- ja kaasupäivä on meille ylpeyden aihe, iloitsee Gasgridin turvallisuuspäällikkö Ari Laurila 

Gasgridilla turvallisuustyö näkyy henkilöstön arjessa monin eri tavoin. Jokainen työntekijä suorittaa muun muassa turvallisuuden verkkokurssin, jossa käsitellään turvallista työskentelyä ja kaasun turvallista käyttöä. Lisäksi koko henkilöstömme suoritti hiljattain hätäensiapu- sekä alkusammutuskoulutukset. Turvallisuustyöhön kuuluu myös paljon turvallisuushavaintojen käsittelyä sekä riskien arviointia ja muuta ennakoivaa turvallisuustyötä. 

Turvallisuuden merkitys korostuu koko toimitusketjussa 

Gasgrid edellyttää, että myös toimittajat ja erilaiset hankkeet noudattavat yhtiön asettamia turvallisuus- ja toimintaperiaatteita. Myös yhtiön jokaiselta yhteistyökumppanilta edellytetään turvallisuuden verkkokurssin suorittamista. 

– Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turvallisuuden merkkipaalua. Jatkamme henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme koulutuksia sekä turvallisuuskulttuurin kehittämistä entisestään, Laurila kertoo.  

Lue lisää turvallisuudesta Gasgridilla. 


Lisätietoja:

Ari Laurila, turvallisuuspäällikkö, Gasgrid Finland Oy, +358 40 025 2606, ari.laurila@gasgrid.fi 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria