Ajankohtaista / Tervetuloa mukaan kehittämään Gasgridin vastuullisuustyötä

Tervetuloa mukaan kehittämään Gasgridin vastuullisuustyötä

Vastuullinen toiminta on tärkeä osa Gasgridin liiketoimintaa ja johtamista. Vastuullisuustyötä ohjaa vastuullisuusohjelma, jota päivitetään ja ylläpidetään säännöllisesti. Vastuullisuusohjelmassa huomioidaan toiminnastamme aiheutuvat taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristövaikutukset. Voimassa olevan vastuullisuusohjelman taustalla on keskeisten sidosryhmien kanssa toteutettu olennaisuusanalyysi, joka toteutettiin viimeksi lokakuussa 2020.

Toimintaympäristön aktiivinen seuranta on keskeinen työväline muutostrendien ja uusien teemojen tunnistamiseksi. Olemmekin päivittämässä olennaisuusanalyysiamme loppuvuoden 2022 aikana.

Kutsumme Sinut osallistumaan sidosryhmäkyselyymme, jonka pohjalta laadimme päivitetyn olennaisuusanalyysin. Tavoitteena on kuulla tärkeimpien sidosryhmiemme näkemyksiä toiminnastamme vastuullisuustyön kehittämiseksi.

Sidosryhmäkysely toteutetaan Lyyti-kyselytyökalulla. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Vastausaikaa on 28.10.2022 asti. Ohessa linkki kyselyyn:  https://www.lyyti.fi/questions/8bbe4fe0f4

Kiitämme näkemyksistänne jo etukäteen!

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria