Ajankohtaista / Energiavirasto on käynnistänyt kuulemisen Gasgridin siirtopalvelun ehdoista ja kaasumarkkinan sääntökäsikirjasta – kuulemisaikaa 11.11.2022 saakka

Energiavirasto on käynnistänyt kuulemisen Gasgridin siirtopalvelun ehdoista ja kaasumarkkinan sääntökäsikirjasta – kuulemisaikaa 11.11.2022 saakka

Energiavirasto varaa markkinaosapuolille mahdollisuuden lausua Gasgridin siirtopalvelun ehdoista ja kaasumarkkinan sääntökäsikirjasta.

Dokumentteja on päivitetty pääosin uuden Inkoon LNG:n syöttöpisteen johdosta. Päivitetyt Gasgridin siirtopalvelun ehdot sekä kaasumarkkinan sääntökäsikirja tulisivat voimaan 1.1.2023. Ehtojen myötä tulevat muutokset tullaan viemään Gasgridin ylläpitämiin kaasunsiirron sääntöihin sen jälkeen, kun Energiavirasto on vahvistanut Gasgridin siirtopalvelun ehdot sekä kaasumarkkinan sääntökäsikirjan.

Lausunnot on toimitettava Energiavirastoon viimeistään 11.11.2022 sähköpostiosoitteeseen: kirjaamo@energiavirasto.fi, kopiona buket.hertti@energiavirasto.fi. Lausunnot voi toimittaa myös osoitteeseen Energiavirasto, Lintulahdenkuja 2 A, 00530 Helsinki. Lausunnossa on viitattava diaarinumeroon 2236/050303/2022. Lausunnot on toimitettava 11.11.2022 mennessä.

Lisätietoja kuulemisesta löytyy Energiaviraston verkkosivuilta.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria