Ajankohtaista / Kuuleminen kaasumarkkinan tasehallinnan ehdoista käynnistynyt – lausuntoaikaa 23.11.2022 saakka

Kuuleminen kaasumarkkinan tasehallinnan ehdoista käynnistynyt – lausuntoaikaa 23.11.2022 saakka

Gasgrid on toimittanut Energiavirastolle vahvistettavaksi tasehallinnan ehtojen version 3.0, joita on päivitetty tasekaasun hinnanmuodostuksessa käytettävän mukautusaskeleen määrittämisperiaatteiden osalta. Lisäksi ehtoihin on tehty merkitykseltään vähäisempiä päivityksiä.

Tavoiteaikataulun mukaan tasehallinnan ehdot tulisivat voimaan 1.1.2023. Tällä hetkellä voimassa olevat tasehallinnan ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Energiavirasto on käynnistänyt kuulemisen tasehallinnan ehdoista. Lausuntoaikaa on 23.11.2022 saakka.

Energiaviraston kuulemiskirjeen sekä kuulemisessa olevat tasehallinnan ehdot löydät tästä linkistä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria