Ajankohtaista / Energiaviraston kuuleminen kapasiteettituotteiden hintakertoimia, kausitekijöitä ja alennuksia koskien – lausuntoaikaa 25.11.2022 saakka

Energiaviraston kuuleminen kapasiteettituotteiden hintakertoimia, kausitekijöitä ja alennuksia koskien – lausuntoaikaa 25.11.2022 saakka

Komission asetuksen (EU) 2017/460 kaasun yhdenmukaistettuja siirtotariffirakenteita koskevan verkkosäännön (tariffiverkkosääntö) 28 artiklan mukaisesti Energiavirasto järjestää kuulemisen kapasiteettituotteiden hintakertoimia, kausitekijöitä ja alennuksia koskien.

Julkinen kuuleminen järjestetään 11.11.-25.11.2022. Lausunnot tulee toimittaa 25.11.2022 mennessä osoitteeseen kirjaamo@energiavirasto.fi Lausunnoissa pyydetään mainitsemaan asian diaarinumero 2516/050003/2022.

Gasgrid julkaisee vuoden 2023 alusta alkaen sovellettavan siirto- ja palveluhinnaston 1.12.2022 mennessä. Hinnaston yhteydessä julkaistaan siten muun muassa kapasiteettituotteiden viitehinnat (vuosituotteen hinta) sekä hinnoittelun taustalla olevat taloudelliset ja tekniset taustatiedot tariffiverkkosäännön artiklan 30 mukaisesti.

Energiaviraston kuulemiskirjeen sekä kuulemisessa olevan aineiston löydät tästä linkistä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria