Ajankohtaista / Siirto- ja palveluhinnasto tariffikaudelle 2023 on julkaistu

Siirto- ja palveluhinnasto tariffikaudelle 2023 on julkaistu

Gasgrid Finland on julkaissut vuoden 2023 siirto- ja palveluhinnaston, joka on voimassa 1.1.2023 klo 07:00 – 1.1.2024 klo 07:00.

Gasgrid julkaisee kaasun yhdenmukaistettuja siirtotariffirakenteita koskevan verkkosäännön artiklan 30 mukaiset tiedot huomenna 1.12.2022. Asiakirja sisältää tariffien asettamisen kannalta olennaista tietoa muun muassa siirtopalveluiden, tasehallintapalveluiden sekä vähittäismarkkinan keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän maksukomponenteista.

Vuoden 2023 hinnaston löydät täältä: Siirto- ja palveluhinnasto 2023.

Lisätietoa:
Mika Myötyri, kaasumarkkinapäällikkö, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria