Ajankohtaista / Gasgridin webinaari: Suomesta Pohjolan energiasampo – roolimme Euroopan vetytaloudessa

Gasgridin webinaari: Suomesta Pohjolan energiasampo – roolimme Euroopan vetytaloudessa

Vetytalous ja sen tuomat mahdollisuudet ovat laajasti esillä julkisessa keskustelussa. Mitä vetytalous on ja mikä on Suomen rooli kehittyvässä markkinassa? Miten vety voi auttaa suomalaista teollisuutta ja mikä on sen merkitys hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamisessa?

16.12. 2022 tiedotimme uusista vetykehityshankkeista, joiden avulla Itämeren alueen vetyverkko voi kasvaa 5 000 kilometriin jo vuoteen 2030 mennessä: Itämeren alueen kehittyvä vetytalous turvaa koko Euroopan energiamarkkinaa – Gasgrid kehittää Itämeren vetyverkkoa uusissa hankkeissa.

Osallistu Gasgrid Finland Oy:n taustoittavaan infoon vetytaloudesta 20.1. klo 9.30-10.30. Kerromme Gasgridin tehtävästä vetyinfrastruktuurin ja siihen liittyvän vetymarkkinan kehittämisestä Suomessa ja Euroopassa. Tilaisuus järjestetään Teams-tilaisuutena. 

Aihetta avaa Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä sekä Gasgridin Vetykehitys-yksikön vetäjä ja Gasgrid Vetyverkot Oy:n operatiivinen johtaja Sara Kärki.

Rekisteröidythän tilaisuuteen 19.1. klo 15 mennessä.

Huomioithan, että nimesi voi näkyä tilaisuuden aikana myös muille osallistujille.

Tietosuojaselosteemme

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria