Ajankohtaista / Alkuperätakuiden myöntämiseen ja siirtämiseen liittyvän palvelun täydennetyt ehdot hyväksytty

Alkuperätakuiden myöntämiseen ja siirtämiseen liittyvän palvelun täydennetyt ehdot hyväksytty

Energiavirasto on 11.1.2023 päivätyllä päätöksellä vahvistanut täydennetyt alkuperätakuun myöntämiseen ja siirtämiseen liittyvän palvelun ehdot ja alkuperätakuun myöntämisestä ja siirtämisestä perittävien maksujen määrittämisen menetelmät.

Kaasun ja vedyn alkuperätakuille ei ole toistaiseksi olemassa kansainvälistä EU- ja ETA-alueen laajuista sähköistä siirtoalustaa, minkä vuoksi alkuperätakuita voi olla tarpeen siirtää kansainvälisesti ex domain -peruutusten avulla.

Lisätietoa: Heli Haapea, Palvelupäällikkö, alkuperätakuut, heli.haapea@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria