Ajankohtaista / Maakaasuputken siirto Malminkentällä etenee uuden putkilinjauksen rakentamiseen

Maakaasuputken siirto Malminkentällä etenee uuden putkilinjauksen rakentamiseen

Helsingissä Malmin lentokentällä alkaa maakaasuputken siirron rakentamistyöt tammikuussa.

Alueelle rakennetaan uusi kaasuputki, koska nykyinen putkilinja joudutaan siirtämään Helsingin kaupungin alueen kaavamuutoksen takia. Maakaasuputki siirretään pois tulevien katujen ja korttelialueiden kohdilta, jotta uudet asuinalueet on mahdollista rakentaa. Putkella on oltava maakaasuasetuksen mukaisesti riittävä suojaetäisyys tuleviin ja nykyisiin rakennuksiin.

Gasgrid Finland Oy toimii rakennuttajana ja pääurakoitsijaksi valikoitui kilpailutuksessa Louhintahiekka Oy.

Uuden maakaasuputkilinjauksen rakennustyöt alkavat tammikuussa ja valmistuvat viimeistelytöiden osalta marraskuussa 2023.

Lue lisääHelsingin kaupungin tiedote.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria