Ajankohtaista / Gasgrid webinaari: biokaasuilmoittaminen Gasgridin Portaalissa ja biokaasuverotuksen muutokset 2023

Gasgrid webinaari: biokaasuilmoittaminen Gasgridin Portaalissa ja biokaasuverotuksen muutokset 2023

Järjestämme koulutustilaisuuden jakeluverkonhaltijoille ja siirtoverkon loppukäyttäjille biokaasuilmoittamisesta Gasgridin Portaalissa. Portaalin ilmoittamiskanavan toiminnallisuuksiin ei ole tullut juurikaan muutoksia, mutta verotuksessa on julkaistu uusia veroluokkia biokaasulle ja näkymä muuttuu näiden myötä. Tilaisuudessa on mukana myös Verohallinnolta Antti Saastamoinen ja Valtteri Klemetti vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin koskien biokaasun verotusta ja sen muutoksia vuodelle 2023.

Nyt on hyvä tilaisuus selvittää kerralla mieltä askarruttavat kysymykset koskien biokaasun verotusta ja ilmoittamista siirtoverkonhaltijalle.

Agenda:

  • Biokaasuilmoittaminen ja biokaasun uudet veroluokat 2023 – Gasgrid Finland
  • Gasgrid Portaalin käyttö ja ilmoittamisen aikataulut – Gasgrid Finland
  • Kysymyksiä ja keskustelua biokaasuverotuksesta, asiantuntijoina Antti Saastamoinen ja Valtteri Klemetti (Verohallinto)

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kutsu tilaisuuteen on lähetetty  jakeluverkonhaltijoille ja siirtoverkon loppukäyttäjille.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria