Sök
Stäng denna sökruta.
Aktuellt / Välkommen att delta i utvecklingen av Gasgrids ansvarsarbete

Välkommen att delta i utvecklingen av Gasgrids ansvarsarbete

Ansvarsfull verksamhet är en viktig del av Gasgrids affärsverksamhet och dess ledning. Ansvarsarbetet styrs av vår ansvarsprogram som uppdateras och upprätthålls regelbundet. I ansvarsprogrammet beaktas de ekonomiska, sociala och miljömässiga konsekvenser som vår verksamhet medför. Bakgrunden till det gällande ansvarsprogrammet är en väsentlighetsanalys som genomfördes tillsammans med centrala intressentgrupper och som senast genomfördes i oktober 2020.

Aktiv uppföljning av omvärlden är ett centralt verktyg för att identifiera förändringstrender och nya teman. Vi håller på att uppdatera vår väsentlighetsanalys under slutet av 2022.

Vi bjuder in Dig att delta i vår enkät till intressentgrupper. Utifrån enkäten utarbetar vi en uppdaterad väsentlighetsanalys. Målet är att höra de viktigaste intressentgruppernas synpunkter på vår verksamhet för att utveckla ansvarsarbetet.

Enkäten till intressentgrupper genomförs med hjälp av enkätverktyget Lyyti. Det tar cirka 10 minuter att svara på enkäten. Svarstiden är till 28.10.2022. Bifogat finns en länk till enkäten: https://www.lyyti.fi/questions/8bbe4fe0f4

Tack för din värdefulla åsikt!

Gasgrid Finland är ett statsbolag som verkar som systemansvarig för överföringssystemet i Finland. Vi erbjuder våra kunder säker, pålitlig och kostnadseffektiv gasöverföring. Vi utvecklar vår överföringsplattform, våra tjänster och gasmarknaden på ett aktivt och kundorienterat sätt för att främja framtidens koldioxidneutrala energi- och råvarusystem. Läs mer: www.gasgrid.fi

Dela: