Yhtiö / Visio, missio, strategia ja arvot

Visio, missio, strategia ja arvot

Visio 2035

Kaasut mahdollistavat hiilineutraalin yhteiskunnan – me tarjoamme sille alustan​.

Missio

Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää.

Strategia

Tulevaisuuden siirtoalusta

Kehitämme yhtiön menestystekijöitä vedyn sekä puhtaiden kaasujen markkinoiden ja sektori-integraation toteuttamiseksi.

Kehittyvä toimintamalli

Rakennamme vahvan pohjan hyvinvoivalle, muutoskyvykkäälle ja kehittyvälle organisaatiolle ja toimintamallille toteuttaaksemme Vision 2035.

Asiakaslähtöiset kaasumarkkinat

Haluamme olla Itämeren alueen johtava yhtiö kilpailukykyisten ja asiakaslähtöisten kaasumarkkinoiden edistämisessä sekä luotettavan, turvallisen ja kustannustehokkaan kaasun siirron varmistamisessa.

Vastuullinen muutosvoima

Rakennamme vaikuttavuutta, tunnettuutta ja kumppaniverkostoja ja integroimme vastuullisuuden organisaatiomme arkeen laajan muutoksen aikaansaamiseksi.

Arvot

Toimimme yhdessä
Pidämme joukkueena huolta toisistamme ja annamme jokaisen olla oma itsensä. Olemme avoimia, reiluja, ja meillä on hyvä yhteishenki. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja meitä on helppo lähestyä.

Rakennamme tulevaisuutta 
Olemme rohkeita ja palamme halusta uudistua. Haluamme olla muutoksen suunnannäyttäjä. Panostamme kehittämiseen ja annamme tilaa oppimiselle. Toimimme läpinäkyvästi ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti.

Tunnemme vastuumme
Ymmärrämme ja tunnemme toimintakenttämme. Toimimme vastuullisesti, huolehdimme turvallisuudesta, olemme tehokkaita ja ketteriä. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja laadukkaasta toiminnastamme. Ajamme asiakkaan ja yhteiskunnan etua.

Testaamme vikabanneria