Yhtiö / Sponsorointi

Sponsorointi

Lähtökohtana sponsoroinnissamme on toimiminen hiilineutraalin tulevaisuuden saavuttamiseksi sekä lähiyhteisötoiminta. Haluamme erityisesti olla mukana edistämässä alallamme tapahtuvaa innovaatioon, osaamiseen ja kehittämiseen kohdistuvaa toimintaa sekä puhtaampaa tulevaisuutta.

Sponsoroinnin periaatteet

Pyrimme sponsoroinnissa pitkäjänteisyyteen ja tavoitteellisuuteen. Gasgrid voi sponsoroida paikallisyhteisöjä, paikallisyhteistyötä, tiedettä, urheilua ja yhteiskunnallisia hankkeita, jotka edistävät ja tukevat matkaamme kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa ja toimintaa lähiyhteisössä. Sponsoroinnin kohteiden tulee olla yhteiskunnallisesti hyväksyttäviä.

Sponsoroinnin ehtojen ja toteuttamisen tulee perustua osapuolten väliseen oikeudenmukaisuuteen ja luottamukseen sekä keskenään sovittuihin velvoitteisiin. Gasgridillä tai sen henkilöstöllä tai hallituksen jäsenillä ei saa olla sidonnaisuuksia sponsoroitavaan kohteeseen.

Sponsorointikohteiden tulee tukea Gasgridin strategiaa. Arvomme ovat Toimimme yhdessä, Rakennamme tulevaisuutta ja Tunnemme vastuumme. Näihin arvolupauksiin rakentuvat Gasgridin sponsoroinnin periaatteet.

Vastuullisuus on meille tärkeää. Vastuullisuusohjelmamme teemat ovat Vastuullinen yrityskansalaisuus, Ihmiset, Turvallisuus ja toimitusvarmuus sekä Kohti hiilineutraaliutta, ja edellytämme vastuullista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme.

Noudatamme kaikissa päätöksissämme aina toimintaperiaatteitamme. Emme tue poliittisia puolueita, ryhmiä tai yksittäisiä poliitikkoja. Mikäli haluat ehdottaa sponsorointia, tutustuthan huolella yritykseemme ja toimintaperiaatteisiimme.

Sponsorointiprosessi

Ehdotukset yhteistyöstä otetaan vastaan tarkoitusta varten laaditulla hakemuskaavakkeella, jonka löydät alempaa tältä sivulta. Esitykset analysoidaan ja arvioidaan Gasgridin johtoryhmässä kerran vuodessa lokakuussa. Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Ilmoitamme hyväksytyistä päätöksestä yhteyshenkilöille noin kuukauden kuluessa. Puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata.

Sponsorointihakemus

Testaamme vikabanneria