Sök
Stäng denna sökruta.
Aktuellt / Offentligt samråd om villkoren för ursprungsgarantin

Offentligt samråd om villkoren för ursprungsgarantin

Som ett resultat av att ha anslutit sig till European Energy Certificate System (EECS), har Gasgrid Finland Oy uppdaterat sina villkor (Domain Protocol och Standard Terms and Conditions) och prissättningsmetod, och har lämnat in dem till den energimyndigheten för godkännande.

Den offentliga samrådsperioden är öppen fram till den 25 oktober 2023. Kommentarer bör skickas till energimyndigheten via e-post kirjaamo@energiavirasto.fi. Vid behov kan kommentarerna också skickas till Energiavirasto, Lintulahdenkuja 2 A, FI-00530 Helsingfors, Finland. Vänligen nämn ärendenumret 3373/071001/2023 i dina kommentarer.

Du kan hitta dokumenten genom att klicka här: länk. Domain Protocol och Standard Terms and Conditions finns på engelska. Mer information om EECS-ursprungsgarantier finns här: länk.

Mer information: Heli Haapea, tjänstechef, heli.haapea@gasgrid.fi, tel. +358 40 352 7643.

Gasgrid Finland är ett statsbolag som verkar som systemansvarig för överföringssystemet i Finland. Vi erbjuder våra kunder säker, pålitlig och kostnadseffektiv gasöverföring. Vi utvecklar vår överföringsplattform, våra tjänster och gasmarknaden på ett aktivt och kundorienterat sätt för att främja framtidens koldioxidneutrala energi- och råvarusystem. Läs mer: www.gasgrid.fi

Dela: