Yhtiö / Ura Gasgrid Finlandilla

Ura Gasgrid Finlandilla

Asiantuntijuutemme on vahva ja ammattiylpeytemme suuri – henkilöstömme kokee, ja syystä, työnsä merkittäväksi.

Rakennamme avointa, osallistavaa ja tukea tarjoavaa työyhteisöä, jossa yksilöt huomioidaan ja työssä pääsee kehittymään. Uskomme, että parhaan henkilöstökokemuksen kautta syntyvät myös parhaat asiakaskokemukset.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme avoimet työpaikkamme myös LinkedInissä.

 

Haemme parhaillaan

Johtavaa analyytikkoa

Johtavana Analyytikkona vastaat kokonaisvaltaisesti Gasgridin toimintaympäristön analysoinnista sekä kumppaniverkoston sekä analysointikyvykkyyden luomisesta ja ylläpidosta. Lisäksi toimit Gasgridin edustaja valikoiduissa kansallisissa ja kansainvälisissä asiantuntijaryhmissä. Vastaat myös Gasgridin kaasujen ennusteista ja skenaarioista sekä tarvittavan mallinnuskyvykkyyden kehityksestä ja ylläpidosta.

Tehtävässä vastaat yhtiön johdolle ja hallitukselle tuotettavien selvitysten, raporttien, analyysien ja esitysten laatimisesta yhteistyössä yksikön päällikön kanssa ja tuet yhtiön strategian ja uuden liiketoiminnan kehityksessä. Toimit asiantuntijaroolissa Gasgridin strategisissa kehityshankkeissa sekä tuot Gasgridin edustajana asiantuntijanäkemyksesi esiin myös erilaisissa tilaisuuksissa ja yhteistyöverkostoissa.

Lue lisää ja hae viimeistään 27.11.2022.

Viestinnän asiantuntijaa

Hei sinä innokas ja luova viestinnän ammattilainen! Oletko kiinnostunut työskentelemään isojen asioiden keskiössä ja tuottamaan luovia sisältöjä eri kanaviin ja kohderyhmille? Innostavatko yhteiskunnalliset ilmiöt? Omaatko kokonaisvaltaista ymmärrystä ja näkemystä yritysviestinnän eri ulottuvuuksista? Etsimme juuri Sinua osaksi Gasgridin pientä mutta pippurista viestintätiimiä!

Viestinnän asiantuntijana Gasgrid Finlandilla pääset aitiopaikalle seuraamaan Suomessa ja maailmalla tapahtuvaa energiamurrosta ja edistämään tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää osana ammattiylpeää, innostunutta ja tavoitteellista työyhteisöä. Vastuualueellasi ovat Gasgrid Finlandin ulkoinen viestintä ja sen kehittäminen. Työtehtävät sisältävät yhteistyötä eri sidosryhmien, kumppaneiden ja yhtiön muiden yksiköiden kanssa. Lisäksi pääset kykyjesi ja kiinnostustesi mukaisesti tekemään myös muita monipuolisia viestinnän työtehtäviä.

Lue lisää ja hae viimeistään lauantaina 15.10.2022.

Projektipäällikköä

Projektipäällikön roolissa toimit Gasgrid Finland Oy:n projektiyksikössä investointi- ja ylläpitoprojektien vetäjänä. Projektit liittyvät kaasun siirtoputkiston (maakaasu ja vety), paineenvähennysasemien, venttiiliasemien ja kompressoriasemien rakentamiseen ja ylläpitoon. Voit työskennellä joko Espoon tai Kouvolan toimipisteessä.

Tehtäviisi kuuluvat kokonaisvastuulliset projektipäällikön tehtävät nimettyjen projektien osalta, projektien suunnitteluttaminen, rakennuttaminen ja valvontatehtävät. Osallistut hankkeisiin ja projekteihin tilaajan edustajan roolissa ja toimit yhteistyössä yhtiön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Osallistut lisäksi projektitoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijatehtäviin vetykehitykseen liittyvissä projekteissa. Ymmärrät strategian merkityksen pitkän ajan toiminnan suunnittelussa ja pyrit kustannustehokkaaseen toimintaan.

Lue lisää ja hae viimeistään sunnuntaina 30.10.2022.

Kesäharjoittelija

Oletko opintojesi alkuvaiheessa ja kiinnostunut energia-alasta sekä ympäristö- ja vastuullisuusasioista? Haemme pieneen, mutta kunnianhimoiseen, vastuullisuusyksikköömme oma-aloitteista, positiivista ja oppimishaluista kesäharjoittelijaa monipuolisiin avustaviin tehtäviin.

Kesäharjoittelijana osallistut mm. ympäristönsuojeluun liittyviin asioihin, kuten jätteiden lajittelun parantamiseen, vieraslajien torjuntatoimenpiteiden määrittelyyn sekä muihin monipuolisiin tukitehtäviin, vastuullisuuden ja vastuullisuusraportoinnin kehittämiseen, tietojen kartoittamiseen ja keruuseen ympäristö- ja vastuullisuusteemojen ympäriltä sekä erilaisten dokumentaatioiden päivittämiseen ja koulutusmateriaalien laadintaan.

Lue lisää ja hae 13.5.2022 mennessä.

ICT-asiantuntija

Oletko urasi alkutaipaleella ja haluat päästä kasvamaan ja kehittymään energia-alan tieto- ja viestintäteknologian asiantuntijan tehtävään Gasgrid Finland Oy:ssä? Toimintamme on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja etsimme nyt pienen IT-tiimimme vahvistukseksi oma-aloitteista, oppimishaluista ja työhön tarttuvaa tulevaisuuden asiantuntijaa. Tehtävä on uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

ICT-asiantuntijana vastaat pääkäyttäjäroolissa tietojärjestelmien käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä teknisistä ja operatiivisista tehtävistä. Tulet vastaamaan myös ICT-järjestelmien toiminnasta, elinkaarenhallinnasta ja käyttäjätuesta yhteistyössä ICT-palvelutoimittajien, Gasgridin IT-tiimin ja tietojärjestelmien pääkäyttäjien kanssa. Koordinoit oman vastuualueesi ICT-palveluntuottajien päivittäistä ylläpitotoimintaa yrityksemme tietoturvan hallintamallin ja ICT-prosessien mukaisesti.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lue lisää ja hae nyt.

Projektipäällikkö

Projektipäällikön roolissa toimit Gasgrid Finland Oy:n projektiyksikössä investointi- ja ylläpitoprojektien vetäjänä. Projektit liittyvät kaasun siirtoputkiston, paineenvähennysasemien, venttiiliasemien ja kompressoriasemien rakentamiseen ja ylläpitoon.

Tehtäviisi kuuluvat kokonaisvastuulliset projektipäällikön tehtävät nimettyjen projektien osalta, projektien suunnitteluttaminen, rakennuttaminen ja valvontatehtävät. Osallistut hankkeisiin ja projekteihin tilaajan edustajan roolissa ja toimit yhteistyössä yhtiön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Osallistut lisäksi projektitoiminnan kehittämiseen ja asiantuntijatehtäviin vetykehitykseen liittyvissä projekteissa. Ymmärrät strategian merkityksen pitkän ajan toiminnan suunnittelussa ja pyrit kustannustehokkaaseen toimintaan. Lue lisää ja hae 27.4.2022 mennessä.

Kaasumarkkina-asiantuntija

Haluatko kasvaa ja kehittyä mielenkiintoiseen energia-alan asiantuntijatehtävään kanssamme? Kaasumarkkina-asiantuntijamme toimii kaasumarkkinayksikkömme palvelutuotannon monipuolisissa operatiivisissa tehtävissä. Asiantuntijana huolehdit mm. laadukkaasta palvelutuotannosta, hoidat asiakasyhteydenottoja ja -palvelupyyntöjä sekä laskutustehtäviä ja osallistut Suomen kaasumarkkinoiden tasehallintaan ja kaasun toimitusmäärien selvittämiseen. Tehtäviisi kuuluu myös erilaiset viranomaisraportoinnit ja tärkeänä osana on kaasumarkkinaa palvelevien järjestelmien ylläpito- sekä palvelukehitystyöhön osallistuminen. Lue lisää ja hae 20.4. mennessä.

Viestinnän asiantuntija 

Viestintäasiantuntijana Gasgridilla pääset valjastamaan kykysi erityisesti ulkoisen viestinnän ja sen kehittämisen piirissä. Haluamme, että viestintämme on innovatiivista sekä resonoi sidosryhmissämme ja tässä työssä sinulla tulee olemaan keskeinen rooli. Luot, tuotat ja hallinnoit merkityksellistä strategiaa tukevaa viestintää monipuolisesti eri kanaviin ja eri sidosryhmä- ja käyttötarpeisiin. Kiinnostuitko? Sytytkö ideoimisesta ja uusista konsepteista? Oletko oma-aloitteinen, innokas ja uskallat tuoda näkemyksiäsi rohkeasti esille? Lue lisää ja hae 11.10.2021 mennessä.

Lakiasiainpäällikkö (Corporate Legal Counsel)

Lakiasiainpäällikkönä vastaat yhtiön lakiasiaintoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Lakiasiainpäällikkö tukee sekä liiketoimintojen operatiivista johtamista että strategian mukaista vaikuttamistyötä arvioimalla lainsäädännön vaikutuksia Gasgridille ja kaasumarkkinalle. Vastuualueeseen sisältyy yhtiöoikeudellisten ja siirtoliiketoimintaan liittyvien sopimusjuridisten asioiden hoitaminen. Tehtävässä on erityisesti tunnettava toimialaa koskeva lainsäädäntö muutoksineen ja mahdollisine uusine lainsäädäntöhankkeineen, jotta pystymme arvioimaan näiden vaikutuksia toimintaamme. Tärkeä tehtäväkokonaisuus on myös yhtiön juridisten riskien tunnistaminen ja hallinta. Lue lisää ja hae 6.6.2021 mennessä.

Vuoroteknikko

Tarjoamme osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle ammattilaiselle mielenkiintoista ja monipuolista työtä hyvässä työyhteisössä Gasgrid Finland Oy:n keskusvalvomossa. Vuoroteknikot vastaavat kaasun siirtoputkiston valvonta- ja käyttötehtävistä sekä käyttökohteiden valvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. siirtoputkiston taloudellisesta käytöstä huolehtiminen ja operatiivinen yhteistyö muiden siirtoyhtiöiden valvomoiden kanssa.Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus ja työkokemusta energia-alalta tai prosessiteollisuudesta. Etenkin operointikokemus energia-alalta tai prosessiteollisuudesta sekä kokemus kolmivuorotyöstä on eduksi. Lue lisää ja hae 19.11.2021 mennessä.

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja lähettää sen rekrytointi@gasgrid.fi. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja liitä hakemukseesi CV.

Testaamme vikabanneria