Yhtiö / Ura Gasgrid Finlandilla

Ura Gasgrid Finlandilla

Asiantuntijuutemme on vahva ja ammattiylpeytemme suuri – henkilöstömme kokee, ja syystä, työnsä merkittäväksi.

Rakennamme avointa, osallistavaa ja tukea tarjoavaa työyhteisöä, jossa yksilöt huomioidaan ja työssä pääsee kehittymään. Uskomme, että parhaan henkilöstökokemuksen kautta syntyvät myös parhaat asiakaskokemukset.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme avoimet työpaikkamme myös LinkedInissä.

Haemme parhaillaan

Mittausasiantuntija

Mittausasiantuntijan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Gasgrid Finland Oy:n kaasun määrämittausjärjestelmiä sekä kaasun laadun analysointia. Sen lisäksi hän koordinoi palvelutuottajien kanssa tehtävää päivittäistä kunnossapitotoimintaa. Mittausasiantuntija vastaa myös omalla alueellaan palvelusopimuskumppaneiden velvoitteiden täyttymisen valvonnasta. Keskeisiä tehtäviä ovat lisäksi kaasun määrämittaukseen liittyvien virtausmittareiden sekä kaasun laadun analysoinnissa käytettävien analysaattoreiden oikeasta toiminnasta vastaaminen yhdessä palvelutuottajien kanssa. Lue lisää ja hae 4.10.2021 mennessä.

Tietoliikenneasiantuntija

Tietoliikenneasiantuntijan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Gasgrid Finland Oy:n omaa tietoliikenneverkkoa sekä koordinoida palvelutuottajien kanssa tehtävää päivittäistä kunnossapitotoimintaa. Myös omien mastojen kunnossapito ja mastopaikkojen vuokraus kuuluvat hänen tehtäviinsä. Keskeisiä tehtäviä ovat lisäksi tietoliikenneverkon aktiivilaitteiden ylläpito ja verkossa esiintyvien häiriöiden analysointi. Lue lisää ja hae 4.10.2021 mennessä.

Lakiasiainpäällikkö (Corporate Legal Counsel)

Lakiasiainpäällikkönä vastaat yhtiön lakiasiaintoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Lakiasiainpäällikkö tukee sekä liiketoimintojen operatiivista johtamista että strategian mukaista vaikuttamistyötä arvioimalla lainsäädännön vaikutuksia Gasgridille ja kaasumarkkinalle. Vastuualueeseen sisältyy yhtiöoikeudellisten ja siirtoliiketoimintaan liittyvien sopimusjuridisten asioiden hoitaminen. Tehtävässä on erityisesti tunnettava toimialaa koskeva lainsäädäntö muutoksineen ja mahdollisine uusine lainsäädäntöhankkeineen, jotta pystymme arvioimaan näiden vaikutuksia toimintaamme. Tärkeä tehtäväkokonaisuus on myös yhtiön juridisten riskien tunnistaminen ja hallinta. Lue lisää ja hae 6.6.2021 mennessä.

Kehitysinsinööri

Kehitysinsinöörinä pääset osallistumaan tulevaisuuden energiajärjestelmän kehitykseen, suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan kiinnostavia TKI-projekteja sekä vaikuttamaan yhtiön tulevaisuuden kehitysnäkymiin yhdessä muun organisaation kanssa. Projektien suunnittelun ja koordinoinnin lisäksi pääset toimimaan myös asiantuntijan roolissa TKI-hankkeissa, joissa osallistut  suunnitteluun ja toteutukseen ja toimit hankkeissa vastuuhenkilönä tai hankepäällikkönä, joten kokemus energia-alasta, kaasualasta ja tutkimuksesta ja kehityksestä on tärkeää.

Hankepäällikön roolissa vastuullasi on projektien koordinointi niin yhtiön sisällä kuin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden suuntaan, joten erinomaiset yhteistyötaidot, kokemus projektitoiminnasta ja systemaattisuus on tehtävässä tärkeää. Asiantuntijan roolissa tuet omaa organisaatiota ja osallistut yhteistyöhankkeisiin asiakkaiden ja kumppaneiden kuten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja konsulttien kanssa. Lue lisää ja hae 16.6.2021 mennessä.

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja liitä hakemukseesi CV.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa