Yhtiö / Ura Gasgrid Finlandilla

Ura Gasgrid Finlandilla

Asiantuntijuutemme on vahva ja ammattiylpeytemme suuri – henkilöstömme kokee, ja syystä, työnsä merkittäväksi.

Rakennamme avointa, osallistavaa ja tukea tarjoavaa työyhteisöä, jossa yksilöt huomioidaan ja työssä pääsee kehittymään. Uskomme, että parhaan henkilöstökokemuksen kautta syntyvät myös parhaat asiakaskokemukset.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme avoimet työpaikkamme myös LinkedInissä.

Haemme parhaillaan

Viestinnän asiantuntija 

Viestintäasiantuntijana Gasgridilla pääset valjastamaan kykysi erityisesti ulkoisen viestinnän ja sen kehittämisen piirissä. Haluamme, että viestintämme on innovatiivista sekä resonoi sidosryhmissämme ja tässä työssä sinulla tulee olemaan keskeinen rooli. Luot, tuotat ja hallinnoit merkityksellistä strategiaa tukevaa viestintää monipuolisesti eri kanaviin ja eri sidosryhmä- ja käyttötarpeisiin. Kiinnostuitko? Sytytkö ideoimisesta ja uusista konsepteista? Oletko oma-aloitteinen, innokas ja uskallat tuoda näkemyksiäsi rohkeasti esille? Lue lisää ja hae 11.10.2021 mennessä.

Lakiasiainpäällikkö (Corporate Legal Counsel)

Lakiasiainpäällikkönä vastaat yhtiön lakiasiaintoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Lakiasiainpäällikkö tukee sekä liiketoimintojen operatiivista johtamista että strategian mukaista vaikuttamistyötä arvioimalla lainsäädännön vaikutuksia Gasgridille ja kaasumarkkinalle. Vastuualueeseen sisältyy yhtiöoikeudellisten ja siirtoliiketoimintaan liittyvien sopimusjuridisten asioiden hoitaminen. Tehtävässä on erityisesti tunnettava toimialaa koskeva lainsäädäntö muutoksineen ja mahdollisine uusine lainsäädäntöhankkeineen, jotta pystymme arvioimaan näiden vaikutuksia toimintaamme. Tärkeä tehtäväkokonaisuus on myös yhtiön juridisten riskien tunnistaminen ja hallinta. Lue lisää ja hae 6.6.2021 mennessä.

Vuoroteknikko

Tarjoamme osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle ammattilaiselle mielenkiintoista ja monipuolista työtä hyvässä työyhteisössä Gasgrid Finland Oy:n keskusvalvomossa. Vuoroteknikot vastaavat kaasun siirtoputkiston valvonta- ja käyttötehtävistä sekä käyttökohteiden valvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. siirtoputkiston taloudellisesta käytöstä huolehtiminen ja operatiivinen yhteistyö muiden siirtoyhtiöiden valvomoiden kanssa.Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus ja työkokemusta energia-alalta tai prosessiteollisuudesta. Etenkin operointikokemus energia-alalta tai prosessiteollisuudesta sekä kokemus kolmivuorotyöstä on eduksi. Lue lisää ja hae 19.11.2021 mennessä.

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja liitä hakemukseesi CV.

Tämä on vikabannerin testi