Ajankohtaista / Kaasutoimitukset Imatran syöttöpisteen kautta ovat keskeytyneet

Kaasutoimitukset Imatran syöttöpisteen kautta ovat keskeytyneet

Kaasutoimitukset Imatran syöttöpisteen kautta ovat keskeytyneet 21.5.2022. Suomen kaasumarkkinan tarvitsema kaasumäärä tuodaan markkinaosapuolten tekemien siirtopyyntöjen mukaisesti Suomen kaasujärjestelmään Balticconnectorin kautta. Gasgrid on toteuttanut kaasun tuontisuunnan muutoksen Balticconnectorissa ja kaasujärjestelmä on tällä hetkellä tasapainossa. Gasgrid seuraa aktiivisesti kaasumarkkinan toimintaa ja ylläpitää ajantasaista tietoa kaasumarkkinan sekä kaasun siirtojärjestelmän tilanteesta UMM-alustalla sekä verkkosivuillaan.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria