Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Maakaasun siirtoputken siirtourakka Helsingin Honkasuolla alkaa 13.5.2024

Maakaasun siirtoputken siirtourakka Helsingin Honkasuolla alkaa 13.5.2024

Gasgrid Finland Oy toteuttaa Helsingin kaupungin tilauksesta maakaasun siirtoputken siirtotyön Helsingin Honkasuon alueella. Maakaasun siirtoputken linjausta muutetaan, jotta alueelle rakennettujen rakennusten ja maakaasun siirtoputkiston väliset vaaditut suojaetäisyydet täyttyvät.

Maakaasuputken siirto edellyttää kaivutöitä Naapuripellontiellä ja Naapuripellonpolulla. Työstä aiheutuu vähäistä ääntä normaalina työaikana. Alueella tulee olemaan tilapäisiä liikennejärjestelyjä työn aikana.

Gasgrid Finland Oy toimii siirtotyön rakennuttajana ja pääurakoitsijana E.M. Pekkinen Oy. Uuden maakaasuputkilinjauksen rakennustyöt alkavat toukokuussa 13.5. alkaen ja valmistuvat viimeistelytöiden osalta elokuussa 2024.

Lisätietoa: Honkasuon kehittämisestä Helsingin kaupungin verkkosivuilla (linkki)

Karttakuva Honkasuon putkisiirron työmaa-alueesta
Karttakuva Honkasuon putkisiirron työmaa-alueesta

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: