Ajankohtaista / Market Design webinaarin tallenne katsottavissa

Market Design webinaarin tallenne katsottavissa

Euroopasta löytyy joitakin jo toteutettuja EU-maiden välisiä markkinaintegraatioita. Market Design -webinaarissa puhujat näiltä markkinoilta jakoivat omia kokemuksiaan markinaintegraation valmisteluprosessista ja toteutuksesta sekä kertoivat onnistumisista ja mahdollisista kompastuskivistä. Lisäksi kuultiin tilannepäivitys alueellisen markkinakehityksen osalta Suomi-Baltia-alueella.

Webinaarin materiaalit voi lukea täältä. Webinaarin tallenteen voit katsoa alta:

Lisätietoja: Mika Myötyri, kaasumarkkina-asiantuntija, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria