Ajankohtaista / Gasgrid mukana SuomiAreenassa 11.7.2022

Gasgrid mukana SuomiAreenassa 11.7.2022

Keskustelutilaisuutemme Suomi jälleen edelläkävijänä – vety ratkaisuna Euroopan ilmastonmuutos- ja energiakysymyksiin pidetään SuomiAreenassa Porissa Rantalavalla 11.7. klo 12.00 alkaen. Tule seuraamaan keskustelua paikan päälle, tai MTV3 Katsomoon etänä. Voit seurata livestriimiä myös alla olevasta videosta 11.7. klo 12 alkaen.

Mukana keskustelemassa Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä, Nesteen Vice President, Renewable Hydrogen Outi Ervasti, Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen ja Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristötoimialan johtaja Jouko Hautamäki. Keskustelun juontaa toimittaja Riku Rantala.

Keskustelutilaisuuden jälkeen pidämme Porissa Rantalavan läheisyydessä vetyklinikoita, jossa asiantuntijamme vastaavat yleisön kysymyksiin vedystä Riku Rantalan johdolla klo 13:45, 14:45 ja 15:45. Tervetuloa!

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria