Ajankohtaista / Materials for Gasgrid Finland’s and Elering AS’s webinar held on 25th of July

Materials for Gasgrid Finland’s and Elering AS’s webinar held on 25th of July

Gasgrid Finland and Elering AS organized a webinar regarding the status update on the LNG floating terminal and the assessment of the Balticconnector capacity allocation mechanisms on 25th of July. We are pleased that so many of you came to listen despite ongoing holiday season.

As informed in the webinar, Gasgrid Finland and Elering AS will organize a public consultation concerning Balticconnector capacity allocation mechanism. The public consultation can be found here and it will stay be open until 23rd of August.

You can find the webinar material here.

Webinar agenda:
1) Regional Floating LNG Terminal to Gulf of Finland
2) Finnish/Estonian Floating LNG Terminal – Operational & Commercial Principles
3) Capacity allocation at Balticconnector

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria