Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Webinaari: Maakuntien ja kuntien rooli vetytalouden ja infrastruktuurin kehitystyössä 10.5.2023

Webinaari: Maakuntien ja kuntien rooli vetytalouden ja infrastruktuurin kehitystyössä 10.5.2023

Gasgrid Finland edistää kansallisen vetyverkon, kansainvälisen infrastruktuuriyhteistyön sekä Itämeren alueen vetymarkkinan kehittymistä. Gasgrid on käynnistänyt kolme laajaa infrastruktuurin kehityshanketta, joiden tarkoituksena on edesauttaa vetytalouden investointien syntymistä Suomeen. Maankäytöllä on suuri rooli infrastruktuurin rakentumisessa ja investointien toteutumisessa.

Gasgrid selvittää parhaillaan vetyputkistojen linjausvaihtoehtoja. Järjestimme webinaarin 10.5. maakuntien ja kuntien maakäytön kehityksestä vastaaville henkilöille, jossa kerroimme Gasgrid Finlandin ajankohtaisista kehityshankkeista. Webinaarin aineistoon pääsee tutustumaan linkistä: Esitysaineisto 10.5.2023 (pdf), ja webinaarin tallenne on katsottavissa alta.


Lisätietoja:

Gasgrid Finland: Venla Partanen, venla.partanen@gasgrid.fi, 050 305 3504

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: