Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Webinaari: Gasgridin vetyhankkeet Suomessa ja Etelä-Karjalassa 5.7.2023

Webinaari: Gasgridin vetyhankkeet Suomessa ja Etelä-Karjalassa 5.7.2023

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaan Suomi tavoittelee johtavaa asemaa vetytaloudessa Euroopassa. Suomen valtio on antanut Gasgridille tehtäväksi edistää kansallisen vetyverkon, kansainvälisen infrastruktuuriyhteistyön sekä Suomen ja lähialueen vetymarkkinan kehittymistä. Yhtiön tavoitteena on luoda hyvät ja ennakoitavat investointiedellytykset Suomeen etenkin vedyn tuotannolle ja sitä käyttävälle jatkojalostusteollisuudelle. Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa.

Gasgrid Finland on käynnistänyt vetyinfrastruktuurin kehityshankkeita edesauttamaan Suomen teollisia toimijoita hyödyntämään uusiutuvaa energiaa ja luomaan uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, sekä vetytalouden investointien syntymistä Suomeen. Lappeenrannan ja Imatran alueella on käynnissä Suomen ensimmäisen teollisuusalueen ulkopuolella kulkevan vedyn siirtoputken suunnittelu.

Pidämme webinaarin Gasgridin työstä vetyverkkojen kehittämisessä sekä suunnitelluista vetyhankkeista keskiviikkona 5.7. klo 14-15. Tilaisuuteen osallistutaan sähköisesti Microsoft Teams -etäyhteyden kautta.

Hankkeista kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat Gasgridin asiantuntijat. Tule kuulemaan vetyinfrastruktuurin kehityksestä Suomessa ja kehitystoiminnastamme!

Tilaisuuden kulku

  • Tilaisuuden alustus
  • Gasgrid yhtiönä ja mandaatti vetyverkkojen kehittämiseen
  • Gasgridin vetyhankkeet Suomessa ja yleistietoa vedystä
  • Joutseno-Imatra-hankkeen esittely
  • Gasgrid vastaa yleisökysymyksiin
  • Tilaisuuden lopetus

Ilmoittautuminen webinaariin: https://bit.ly/gasgrid-vetyhankkeet-050723. Osallistumislinkki ja webinaarin kalenterikutsu saapuvat sähköpostiisi rekisteröitymisen jälkeen. Vahvistusviesti saapuu muodossa Gasgrid Finland Oy, noreply@gasgridfinlandoy – tarkista myös roskapostisi!

Tilaisuus tallennetaan. Webinaaritallenne on myös mahdollista katsoa jälkikäteen Gasgridin verkkosivuilla ja YouTube-kanavalla. Tilaisuuden tietosuojaseloste löytyy osoitteesta gasgrid.fi/tietosuojaseloste.

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: