Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Lauri Kajanoja Gasgrid Finland Oy:n hallitukseen

Lauri Kajanoja Gasgrid Finland Oy:n hallitukseen

Lauri Kajanoja on nimetty Gasgrid Finland Oy:n hallituksen jäseneksi.

”Gasgrid on mukana rakentamassa suomalaista energiatulevaisuutta. Lauri Kajanojan talouspoliittinen asiantuntemus tuo erinomaista myös Euroopan laajuista näkemystä ja kokemusta hallitustyöskentelyymme”, toteaa Gasgrid Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai-Petteri Purhonen.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Gasgrid Finland Oy:n strategian yhtenä painopistealueena on tulevaisuuden siirtoalustojen kehittäminen kaasumaisille energia- ja raaka-aineille. Yhtiö kehittää ja luo menestystekijöitä vedyn sekä puhtaiden kaasujen markkinoiden ja sektori-integraation toteuttamiseksi.

Lisätietoja:

Olli Sipilä, toimitusjohtaja, Gasgrid Finland Oy, +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: