Ajankohtaista / Maakaasuputken siirtourakka valmistumassa Patolan ja Maunulan alueella

Maakaasuputken siirtourakka valmistumassa Patolan ja Maunulan alueella

Patolan ja Maunulan alueella Helsingissä kulkevan maakaasuputken siirtourakan putkenrakennus on lähes valmis liitoksia lukuun ottamatta. Maakaasuputkia siirretään asuntorakentamisen ja Raide-Jokeri-pikaraitiotien rakentamisen takia. Uudet putkiosuudet liitetään ja otetaan käyttöön 9.-10.6.2020.

Liitostyövaiheen työt voivat aiheuttaa meluhaittaa ympäristöön. Laitteiden käyntiäänien lisäksi voi kuulua paineiden säädöstä johtuvia suhisevia ääniä. Kyseiset työt on tehtävä yhtäjaksoisesti näiden onnistumiseksi ja siksi töitä tehdään tiistaina klo 7.00 alkaen myöhäiseen iltaan asti. Keskiviikkona 10.6. työaika on normaali.

Uusi putkilinja otetaan käyttöön 10.6.2020. Liitostöiden jälkeen työ jatkuu vielä paikoin vanhan putken purkamisella ja alueiden ennallistamisella. Kaikki alueet valmistuvat kesän 2020 aikana. Puisto- ja viheralueiden osalta erilliset maisemointityöt jatkuvat myös kesän 2020 jälkeen.

Kaasuputken siirtotyöt on Gasgrid Finland Oy:ltä tilannut Helsingin kaupunki. Pääurakoitsijana toimii E.M. Pekkinen Oy. Lisätietoja putki- ja johtosiirroista saa kaupungin verkkosivuilta osoitteesta hel.fi/johtosiirrot.

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja: Sami Merelä, vastaava työnjohtaja, E.M. Pekkinen Oy, puh. +358 40 707 4618, sami.merela@empekkinen.fi

Janne Volanen, valvoja, Gasgrid Finland Oy, puh. +358 50 458 6897, janne.volanen@neste.com

Silja Hurskainen, tiimipäällikkö, Helsingin kaupunki, silja.hurskainen@hel.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria