Ajankohtaista / Pyydämme sidosryhmiä vastaamaan kyselyyn

Pyydämme sidosryhmiä vastaamaan kyselyyn

Arvoisat sidosryhmämme ja yhteistyökumppanimme,

Pyydämme teiltä näkemyksiänne tulevaisuuden vastuullisuuden kehityskohteista, jotta voimme tutkia omaamme sekä toimialan vastuullisuutta sekä kehittää toimintaamme.
Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn alla olevan linkin kautta viimeistään 22.10.2020 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie 10-15 minuuttia ja se tapahtuu anonyymisti. Vastaukset voi antaa suomeksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn tästä

Jokainen vastaus on meille arvokas – kiitokset ajastanne ja näkemyksistänne.

Lisätietoa sekä apua kyselyn täyttämiseen antaa Sari Siikasalmi, näkemysjohtaja, Kreab Oy, +358 50 3521073, sari.siikasalmi@kreab.com. Mikäli toivot, voi kysymyksiin vastata myös erikseen sopimalla puhelimitse.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.
Lue lisää: 
www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria