Ajankohtaista / Gasgrid Finland järjestää Market Design -webinaarin 8.10. klo 12:00-15:30

Gasgrid Finland järjestää Market Design -webinaarin 8.10. klo 12:00-15:30

Market Design -webinaarissa esitellään markkinaintegraation konseptimalleja, avataan markkinaintegraation keskeisiä käsitteitä ja kerrotaan suunnittelun näkökohdista.

Euroopasta löytyy joitakin jo toteutettuja EU-maiden välisiä markkinaintegraatioita (BeLux, Tanska-Ruotsi ja Viro-Latvia). Olemme kutsuneet puhujia näistä markkinoista kertomaan omista kokemuksistaan markinaintegraation valmisteluprosessin ja toteutuksen osalta sekä kertomaan onnistumisista ja mahdollisista kompastuskivistä. Webinaarissa on varattu aikaa myös kuulijoiden kysymyksille. Lopuksi kerrotaan tilannepäivitys alueellisen markkinakehityksen osalta Suomi-Baltia-alueella.

Rekisteröidy webinaariin täältä.

Webinaari on maksuton ja pidetään englannin kielellä. Huomioithan, että webinaari tallennetaan. Tallenne julkaistaan nettisivuillamme webinaarin jälkeen.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Mika Myötyri, kaasumarkkina-asiantuntija, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria