Ajankohtaista / Meluhaittoja Mäntsälän kompressoriasemalla maakaasuputkiston kunnossapitotöissä 10. ja 12.11.2020

Meluhaittoja Mäntsälän kompressoriasemalla maakaasuputkiston kunnossapitotöissä 10. ja 12.11.2020

Gasgrid Finland Oy tekee kunnossapitotöitä maakaasun siirtoputkistoon Mäntsälän kompressoriasemalla. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Mäntsälän kompressoriaseman ympäristössä tiistaina 10.11. ja torstaina 12.11.2020.

Melupaikan osoite on Hyvinkääntie 565 eli Mäntsälän kompressoriasema. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua noin puolen tunnin ajan tiistaina 10.11. klo 11–12 välisenä aikana sekä torstaina 12.11. klo 12–13.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Mäntsälän kompressoriasemalta.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille.

Pahoittelemme kunnossapitotöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja: Joonas Peltola, Viafin GAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria