Ajankohtaista / Alueellisen kaasumarkkinan kehittämistä koskevan ensimmäisen workshopin tallenne sekä esitysmateriaalit julkaistu

Alueellisen kaasumarkkinan kehittämistä koskevan ensimmäisen workshopin tallenne sekä esitysmateriaalit julkaistu

Alueellisen markkinan kehittämistä koskeva webinaarisarja sai perjantaina 30.10. jatkoa, kun Gasgrid Finland yhdessä Viron, Latvian ja Liettuan siirtoverkonhaltijoiden kanssa järjestivät virtuaaliseen workshopin aiheesta ”Regional Gas Market Development #1”. Alueellisen markkinan kehittämisen tavoitteena on kehittää hyvin toimivat, toimitusvarmat, luotettavat, kustannustehokkaat, vaatimustenmukaiset, avoimet ja syrjimättömät Suomen ja Baltian maiden kaasumarkkina. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi workshopeissa keskeinen teema on interaktiivisuus. Workshopissa käsiteltiin muun muassa yhteisen tariffialueen ja yhteisen tasealueen konsepteja, Gasgrid Finlandin ja Baltian siirtoverkonhaltijoiden yhdessä tekemän Suomi-Baltia-alueen virtausmallinnuksen tuloksia sekä kuultiin markkinatoimijan kokemuksia operoinnista kolmella markkina-alueella.

Workshopin tallenteen löydät täältä: https://youtu.be/nl0XyT9EEOs

Linkit workshopin materiaaliin: Klikkaa tästä (https://gasgrid.fi/wp-content/uploads/Regional-Gas-Market-Development-Workshop-1_301020.pdf)

Webinaarisarja saa jatkoa perjantaina 6.11. klo 9:00-11:00, kun Gasgrid Finland yhdessä Baltian siirtoverkonhaltijoiden kanssa järjestää ”Regional Gas Market Development #2” -workshopin. Agenda ja ilmoittautumislinkki workshopiin julkaistaan nettisivuillamme alkuviikon aikana.

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria