Ajankohtaista / Tiedotustilaisuus alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä 11.5. kello 12-14.30 – ilmoittautuminen auki

Tiedotustilaisuus alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä 11.5. kello 12-14.30 – ilmoittautuminen auki

Valmistelussa olevan sääntelyn myötä Gasgridista on tulossa uusiutuvan kaasun alkuperätakuujärjestelmän rekisterinpitäjä. Tiedotamme nettisivuillamme järjestelmän kehityksestä. Lue lisää: Alkuperätakuut

Tulemme järjestämään kaasun alkuperätakuujärjestelmään liittyviä tiedotus- ja koulutustilaisuuksia koulutuksia touko-kesäkuun 2021 aikana. Ensimmäinen tiedotustilaisuus järjestetään 11.5.2021 kello 12-14.30. Ohjelma täsmentyy lähempänä. Pyydämme jo nyt varaamaan ajankohdan kalentereista ja ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä ilmoittautumislinkistä.

Mikäli teillä on kysymyksiä, joihin haluaisitte vastauksia, otamme niitä mielellämme vastaan ennakkoon mahdollisimman hyödyllisen tilaisuuden järjestämiseksi. Kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen: biokaasusertifikaatti@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria