Ajankohtaista / Toinen tiedotustilaisuutemme kaasujen alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä 21.6. klo 12-14

Toinen tiedotustilaisuutemme kaasujen alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä 21.6. klo 12-14

Valmistelussa olevan sääntelyn myötä Gasgrid Finlandista on tulossa uusiutuvan kaasun alkuperätakuujärjestelmän rekisterinpitäjä. Järjestämme maanantaina 21.6. klo 12-14 järjestyksessään toisen virtuaalisen tiedotustilaisuuden alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä.

Ohjelma

12.00 Tilaisuuden avaus – Heli Haapea, Gasgrid Finland
12.10 Missä mennään mm. sääntelyn ja ohjeistusten suhteen sekä vastauksia avoimiin kysymyksiin ​- Inkeri Lilleberg, TEM, Mervi Suni, Energiavirasto & Leo Parkkonen, VM ​
13.30 Sääntöjen valmistelutilanne ja etenemisaikataulu – Marika Bröckl, AFRY
13.40 Alkuperätakuujärjestelmän demo – Antti Kuronen, Grexel
13.55 Mitä seuraavaksi? – Heli Haapea, Gasgrid Finland

Voit ilmoittautua tilaisuuteen tästä ilmoittautumislinkistä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, joihin haluat tilaisuudessa vastauksia, otamme niitä mielellämme vastaan ennakkoon mahdollisimman hyödyllisen tilaisuuden järjestämiseksi. Kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen: biokaasusertifikaatti@gasgrid.fi

Tiedotamme myös nettisivuillamme järjestelmän kehityksestä. Lue lisää: Alkuperätakuut

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria