Ajankohtaista / Regional Market Gas Market webinar on Monday 23rd of August at 13:00-15:00 EET

Regional Market Gas Market webinar on Monday 23rd of August at 13:00-15:00 EET

The Transmission System Operators (TSOs) Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering and Gasgrid Finland organize a Regional Gas Market Council webinar on Monday 23rd of August at 13:00-15:00.

TSOs of the Finnish-Baltic region are working together to develop the Regional Gas Market. In order to have open communication on the developments towards the market participants, the TSOs have agreed to hold common regional meetings for dissemination of information and gathering feedback.

Click here to join the webinar

Agenda:
Maintenance plans and capacities for gas year 2021-2022
Regional market development update
Regional principles for market information publication
Update on regional infrastructure projects

The Workshop will be organized in English. Please note that in Microsoft Teams, your name, organisation and e-mail address will be visible to other participants. Please also note that participants’ e-mail list will be shared among the Transmission System Operators (Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering AS and Gasgrid Finland) of Baltic-Finnish market area. The webinar will be recorded.

Privacy policy of Amber Grid: https://www.ambergrid.lt/lt/apie_mus/privatumo-pranesimas
Privacy policy of Elering: https://elering.ee/en/processing-personal-data
Privacy policy of Gasgrid Finland: https://gasgrid.fi/en/privacy-statement/
Privacy policy of Conexus Baltic Grid: https://conexus.lv/privacy-statement

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria