Ajankohtaista / Kunnossapitopalveluiden kilpailuttamisprosessi saatu päätökseen

Kunnossapitopalveluiden kilpailuttamisprosessi saatu päätökseen

Gasgrid Finland on saanut päätökseen kunnossapitopalveluiden kilpailuttamisprosessin. Kilpailutus suoritettiin erityisaloja koskevan julkisen hankintaprosessin mukaisesti, neuvottelumenettelyllä.

Kilpailutusprosessissa hankittiin Palveluntuottajat siirtoalustan eri osa-alueille sekä kiinteistöhuoltoon. Tulevalla 4 vuoden sopimuskaudella Siirtoalustan kunnossapitopalvelut tuottaa Viafin GAS Oy ja Kiinteistöhuollon palvelut ISS Palvelut Oy.

Hankintaprosessin lopputuloksena pystymme ylläpitämään  kaasun siirtojärjestelmän  erittäin korkeaa turvallisuuden ja häiriöttömyyden tasoa  sekä kehittämään kustannustehokasta toimintaa markkinoiden ja asiakkaidemme eduksi.

Lisätietoja: Marko Ikävalko, Kunnossapitoyksikön päällikkö, p. +358 40 529 0511, marko.ikavalko@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria