Ajankohtaista / Infotilaisuus terminaalilaivahankkeesta Inkoon kuntalaisille 9.12.

Infotilaisuus terminaalilaivahankkeesta Inkoon kuntalaisille 9.12.

LNG-terminaalilaiva Exemplarin on määrä saapua Inkoon syväsatamaan joulukuussa 2022. Satamarakenteiden ja yhdysputken rakennustyöt ovat edenneet hyvin, ja LNG-terminaalilaivan on tarkoitus ryhtyä tuottamaan kaasua erityisesti Suomessa toimivan teollisuuden ja kotitalouksien sekä Baltian maiden tarpeisiin talveksi 2023.

Gasgrid Finland toteuttaa LNG-terminaalilaivahanketta Suomen valtion pyynnöstä. Hankkeella korvataan Venäjältä Suomen aiemmin tulleita kaasutoimituksia. Pidämme Inkoossa kuntalaisille hankkeen infotilaisuuden perjantaina 9.12. kello 18.00 alkaen Inkoon Merituulen koululla (Urheilutie 3). Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan hankkeestamme lisää.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria