Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Kaavinloukun rakennustöitä Kotkassa Tavastilassa heinä-elokuussa 2023

Kaavinloukun rakennustöitä Kotkassa Tavastilassa heinä-elokuussa 2023

Kotkan Tavastilan kaavinloukun rakentamisprojekti on edennyt työmaavaiheeseen. Projektissa rakennetaan kaavinloukku Tavastilan venttiiliasemalle, jolla mahdollistetaan Haminan putken (Summan haara) sisäpuoliset tarkastukset. Lisäksi suoritetaan 2 kpl venttiilivaihtoja venttiiliasemalla sekä kaasukatkon mahdollistamia muita kunnossapitotöitä Haminaan johtavalla putkiosuudella yhteistyössä kunnossapidon kanssa. Pääurakoitsijana työmaalla toimii RTA-Yhtiöt Oy ja heille putkiasennuksia aliurakoi Viafin Gas Oy.

Rakennustyöt ja esivalmisteiden teko kestävät heinäkuun ajan ja liitostyöt käytössä olevaan maakaasun siirtoputkeen tullaan suorittamaan elokuun alussa. Koko projekti valmistuu elokuun loppuun mennessä ja syksyllä alkavat putken sisäpuoliset tarkastukset.

Lisätietoja: projektipäällikkö Arttu Lahtinen, Gasgrid Finland Oy, arttu.lahtinen@gasgrid.fi

 

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: