Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Info Joutseno-Imatra vedyn siirtoverkkohankkeesta 30.8. Imatralla

Info Joutseno-Imatra vedyn siirtoverkkohankkeesta 30.8. Imatralla

Gasgrid Finland Oy järjestää infotilaisuuden Joutseno-Imatra vedyn siirtoverkkohankkeesta Kulttuuritalo Virtaan monitoimitila Vierashuoneelle (osoite: Virastokatu 1, 55100 Imatra) ke 30.8.2023 klo 17:30 – 19:30. Myös etäosallistuminen on mahdollista virtuaalisen Microsoft Teams -etäyhteyden kautta. Aiemmista tiedoista poiketen 31.8. tilaisuutta ei järjestetä.

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaan Suomi tavoittelee hiilineutraaliutta sekä johtavaa asemaa vetytaloudessa Euroopassa. Suomen valtio antoi Gasgrid Finlandille tehtäväksi edistää kansallisen vedyn siirtoverkon, kansainvälisen energiayhteistyön sekä Suomen ja lähialueen vetymarkkinan kehittymistä. Gasgridin tavoitteena on luoda hyvät ja ennakoitavat investointiedellytykset Suomeen etenkin vedyn tuotannolle ja sitä käyttävälle jatkojalostusteollisuudelle, edesauttaa Suomen teollisia toimijoita hyödyntämään uusiutuvaa energiaa ja luomaan uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Vetytalous mahdollistaa kestävää kasvua, hyvinvointia ja elinvoimaisuutta niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Olemme käynnistäneet useita vetyinfrastruktuurin kehityshankkeita edesauttamaan edellä mainittuja tavoitteita.

Pyydämme ilmoittautumaan 25.8.2023 klo 15:00 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen pyydetään sekä paikan päälle saapuvilta että virtuaalisesti osallistuvilta ruokahävikin välttämiseksi sekä Microsoft Teams -linkin toimittamiseksi etänä osallistuvien sähköpostiin.  Mikäli ette pääse osallistumaan tilaisuuteen paikan päällä tai virtuaalisesti, voitte katsoa tallenteet jälkikäteen Gasgrid Finlandin verkkosivuilta tai YouTube-kanavalta.

Ohjelma
17:30 – 18:00  Kahvitarjoilu
18:00 – 19:00 Esittely hankkeesta ja alustavasta putkilinjasta sekä hankkeeseen liittyvistä kartoituksista ja tutkimuksista
19:00 – 19:30  Avoin keskustelu
  Puhumassa ja hankkeesta kertomassa ovat Gasgrid Finlandin hanke- ja tekniset asiantuntijat.


Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu oheisen linkin kautta 30.8.2023 tilaisuuteen. Tilaisuuden Teams-kalenterikutsu tulee sähköpostilla rekisteröitymisen jälkeen muodossa noreply@gasgridfinlandoy (saapumisessa voi olla viivettä). Tarkista myös roskaposti. Mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, pyydämme lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen info@gasgrid.fi. Autamme mielellämme.

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: