Ajankohtaista / Olemme käynnistäneet strategiamme päivityksen – skenaariotyön tulokset julkaistaan 13.5. avoimessa webinaarissa

Olemme käynnistäneet strategiamme päivityksen – skenaariotyön tulokset julkaistaan 13.5. avoimessa webinaarissa

Gasgridin strategiatyön ensimmäisessä vaiheessa kevään 2020 aikana laaditaan skenaariot, joiden myötä hahmotellaan tulevaisuuden toimintaympäristöä ja kaasumarkkinoiden kehitystä yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Strategia päivitetään syyskuun loppuun mennessä.

Skenaariotyöllä haetaan syvällistä ymmärrystä toimintaympäristön muutoksista ja katsotaan pitkälle tulevaisuuteen samalla kartoittaen Gasgridin ja kaasumarkkinan kannalta keskeisiä toimintaympäristön muutosvoimia sekä niihin liittyvää epävarmuutta. Skenaarioiden laadintaan osallistetaan asiakkaita ja sidorsyhmiä laajasti kyselyn ja työpajojen ja haastatteluiden muodossa. Skenaariot on tarkoitus julkaista alalle 13.5. Gasgrid Info -webinaarissa. Ilmoittautuminen käynnistyy huhtikuun aikana.

Päivitys 9.4.2020: ilmoittaudu webinaariin tästä.

Lisätietoja: Anni Sarvaranta, Johtaja, Strategia, markkinakehitys ja viestintä, puh. +358 50 348 2071, anni.sarvaranta@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria