Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut maaliskuun kaasunsiirtotiedot Imatran ja Balticconnectorin pisteistä

Gasgrid Finland on julkaissut maaliskuun kaasunsiirtotiedot Imatran ja Balticconnectorin pisteistä

Gasgrid Finland on julkaissut Imatran ja Balticconnectorin pisteiden tiedot maaliskuulta 2020.

Tiedot sisältävät päivätason datan nominaatioista, kapasiteeteista, fyysisistä kaasuvirroista sekä lämpöarvoista.

Imatran tiedot >

Balticconnectorin tiedot >

Tietojen julkaisemisessa ENTSOG:n läpinäkyvyysalustalla on viivettä johtuen automaattisesti lähetettävän datan resoluutiomuunnoksista sekä manuaalisesti tehtävistä päivitystarpeista. Julkaisemme Gasgridin www-sivuilla edellisen kuukauden arvot, kunnes saamme validoidut tiedot julkaistua ENTSOG:n läpinäkyvyysalustan tuotantoympäristössä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.
Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria