Ajankohtaista / Tule seuraamaan Gasgridin kaasujen tulevaisuus -webinaaria klo 13

Tule seuraamaan Gasgridin kaasujen tulevaisuus -webinaaria klo 13

Webinaarissa kaasujen tulevaisuutta luotaamassa europarlamentaarikko Henna Virkkunen, LUT:in professori Jero Ahola sekä Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä ja strategia- ja markkinakehitysjohtaja Anni Sarvaranta.  

Pääset seuraamaan live-webinaaria tästä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Tämä on vikabannerin testi