Ajankohtaista / Tule seuraamaan Gasgridin kaasujen tulevaisuus -webinaaria klo 13

Tule seuraamaan Gasgridin kaasujen tulevaisuus -webinaaria klo 13

Webinaarissa kaasujen tulevaisuutta luotaamassa europarlamentaarikko Henna Virkkunen, LUT:in professori Jero Ahola sekä Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä ja strategia- ja markkinakehitysjohtaja Anni Sarvaranta.  

Pääset seuraamaan live-webinaaria tästä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria