Ajankohtaista / Gasgrid Finland järjestää liittymäasiakkailleen kuulemisen koskien liittymissopimusten päivitystä ja siihen liittyvää kaasun toimitusasemien käyttöhyödykkeiden kompensaatiomallia

Gasgrid Finland järjestää liittymäasiakkailleen kuulemisen koskien liittymissopimusten päivitystä ja siihen liittyvää kaasun toimitusasemien käyttöhyödykkeiden kompensaatiomallia

Gasgrid Finland Oy järjestää liittymäasiakkailleen kuulemisen koskien liittymissopimusten päivitystä ja siihen liittyvää kaasun toimitusasemien käyttöhyödykkeiden kompensaatiomallia. Kuulemisaikaa on 30.4.2021 klo 16:00 saakka.

Kuulemismateriaalit löydät tästä:

Gasgrid pyytää liittymäasiakkaita antamaan kirjallisen lausuntonsa ehdotukseen seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: commercial@gasgrid.fi.

Lausuvien osapuolten on erikseen ilmoitettava, ovatko heidän lausuntonsa tai osa siitä luottamuksellisia tietoja, joita ei voi julkaista Gasgridin verkkosivuilla. Gasgridillä on oikeus toimittaa vastaanotetut lausunnot sellaisenaan Energiavirastolle. Gasgrid laatii yhteenvedon lausunnoista ja tiedottaa seuraavista toimenpiteistä viimeistään kuukausi kuulemisajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja kuulemisesta saa olemalla yhteydessä: commercial@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria