Ajankohtaista / Webinaari: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa? 14.6.2021 klo 9:00-11:00

Webinaari: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa? 14.6.2021 klo 9:00-11:00

Kaasujen tulevaisuus -webinaarisarjamme toisessa osassa jaoimme visiomme kaasujen, vedyn ja sektori-integraation tulevaisuudesta Suomessa kanssanne. Webinaarisarjan kolmannessa osassa keskustelemme, millä askeleilla Suomesta voisi tulla energian vientimaa, ja miten energiamurros luo työpaikkoja läpi koko arvoketjun.

Webinaari pidetään 14.6.2021 klo 9:00-11:00. Liity mukaan.

Julkaisemme webinaaritallenteen verkkosivuillamme sekä YouTube-kanavallamme myöhemmin.

Ohjelma

Avaussanat
Olli Sipilä, Gasgrid Finland

European Hydrogen Backbone – lähtölaukaus Euroopan laajuiselle vedynsiirtoinfrastruktuurille
Olli Sipilä, Gasgrid Finland
Timo Huhtisaari, ST1 Nordic

Paneelikeskustelu: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa?
Anni Mikkonen, Suomen Tuulivoimayhdistys
Herkko Plit, P2X Solutions
Matti Rautkivi, Wärtsilä
Simo Säynevirta, ABB

Q&A

Tapahtuma päättyy

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria