Ajankohtaista / Gasgridin toimintajärjestelmä on sertifioitu

Gasgridin toimintajärjestelmä on sertifioitu

Gasgridin johtamis- eli toimintajärjestelmän sertifiointiprojekti alkoi syksyllä 2020. Kirkastimme tavoitteet, koulutimme koko henkilökunnan ja kehitimme prosesseja asiakaslähtöisesti. Keväällä suoritimme mm. sisäiset arvioinnit, johdon katselmuksen, politiikkojen ja ohjeistuksien päivitykset sekä riskikatselmuksen. Työhön osallistui koko henkilökunta ja prosessien kehityksessä kumppanina toimi Innotiimi-ICG.

Gasgridin sertifioimat järjestelmät ovat laatu ISO 9001:2015, turvallisuus ISO 45001:2018, ympäristö ISO 14001:2015 sekä kansallinen energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+. Ulkoinen auditoija arvioi yhtiön koko toiminnan standardien mukaisuuden huhtikuussa ja tulokset olivat loistavat. Gasgrid sai vain yhden lievän poikkeaman, paljon positiivista palautetta ja toiminnan suorituskyky oli korkein mahdollinen. Sertifiointi saatiin valmiiksi suunnitellussa aikataulussa eli kesäkuun 2021 loppuun mennessä.

Sertifioitu toimintajärjestelmä on erityisen tärkeä Gasgridille, koska se luo hyvän perustan Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (TUKES) haettavalle kaasuputkiston omatarkastusoikeudelle. Lisäksi kehittämistyössä tärkeää on ollut tuottaa asiakkaalle lisäarvoa eli toimitusvarmaa, turvallista ja vastuullista kaasun siirtoa ja palveluita jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Lisätietoja: Minna Tolonen, Vastuullisuuspäällikkö, Gasgrid Finland Oy, +358 50 598 9148, minna.tolonen@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria