Ajankohtaista / Siirtopalvelun ja Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismin ehdot vahvistettu ja julkaistu

Siirtopalvelun ja Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismin ehdot vahvistettu ja julkaistu

Gasgrid Finland on julkaissut Energiaviraston vahvistamat Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismin ehdot sekä Energiaviraston vahvistamat siirtopalvelun ehdot.

Gasgrid Finland on myös päivittänyt ehtoihin tehdyt muutokset järjestelmävastaavan siirtoverkonhaltijan Kaasunsiirron sääntöihin. Sekä Energiaviraston vahvistamat ehdot että järjestelmävastaavan siirtoverkonhaltijan kaasunsiirron säännöt astuvat voimaan 1.1.2022.

Markkinadokumentit ovat seuraavat:

Lisätietoja: Mika Myötyri, kehityspäällikkö, kaasumarkkinat, Gasgrid Finland Oy, mika.myotyri@gasgrid.fi

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria